Jos tässä muutaman mietteen kirjoittelis vielä ennen peiton alle hiipimistä:)

Päivät on kuluneet vauhdilla, tytöt on Karin luona. Tulevat mulle reilun viikon päästä.

Tänään käytiin Hesessä syömässä, Kari oli luvannut tytöille käyttää niitä siellä. Hakivat minut mukaan ja pääsin siinä samalla asioille kylälle. Jäin tyttöjen ja Kristan kaverin kanssa Heseen kun Kari kävi sillävälin heittämässä yhden kaverin kotiin.

Täältä tarvii talvisin kyydin kun keskustaan 5km. Kesäisin mukava pyöräillä tuo väli.Ei viitti oikein kylmillä kävellen lähteä ja vielä tässä toipilaana tuon taudin jäljiltä. Huomenna kontrolli miten tiputus ja antibiootti auttoivat. Meni muutama yö tosi huonoilla unilla, kaks vuorokautta peräjälkeen että nukuin vain yhteensä 3 tuntia. Hyvin tässä on silti pärjätty ja töihinki jo lähdetty. Tuli vielä pari viikkoa lisätöitä,laajeni alue,  eiköhän näistä kaikista kuitenki selvitä:)

On ollu tosi ihana palata takas askartelujen pariin, mulla tuo elämä meni välillä liianki kovalla vauhdilla, no tulihan siinä sivussa kuitenki käytyä se yrittäjän ammattitutkinto että jotain hyvääki sentään.

Enkähän mie ollu huonoilla teillä, ne ajat on loppuun eletyt jo vuosia sitten. Muuten vaan meni vauhdilla nämä pari viimeistä vuotta. Nyt on sitten jo aika ottaa ja levähtää kunnolla ja nauttia elämästä sellaisena kuin se on:)

Kahden ihanan prinsessan ja yhden komean prinssin äitinä.

Tässä toivotellaan kauniita unia jos sivulle sattuu joku eksymään:)